Ingredienser
-
500
gram
høyrygg av okse
-
2
stk
tomater
-
1
stk
auberginer
-
1
stk
hvitløk
-
1
dl
olje til steking
-
0,5
ts
sukker
-
1
ss
rødvinseddik
-
1
dl
oliven
-
1
dl
mandler
-
1
ts
sriracha
-
4
porsjoner
pasta penne
Slik gjør du
-
Skjær kjøttet i strimler. Hakk tomatene og skjær auberginen i terninger. Knus hvitløken
med en kniv. Brun alt i olje og smør, tilsett sukker og eddik. Ha i oliven og mandler og la
det steke i 5 minutter.
Smak til med sriracha og sett til siden.
-
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Ta opp den ferdig kokte pastaen og legg den rett i sausen.
Ha ev. i 1-1,5 dl av pastavannet i sausen for å justere konsistensen.