Biff og aioli med grillede grønnsaker

Med mørbradbiffer får du en billigere grillmiddag.

Ingredienser

  • 4 stk Mørbradbiffer
  • Havsalt og nykvernet pepper
  • Olivenolje
  • 8 små Tortillalefser
  • 1 stk Purre
  • 1 stk Squash
  • 1 stk Aubergine
  • 2 stk Avokado
  • 0,5 stk Hodekål
  • 1 pose Baby leaf mix
  • 1 potte Koriander

Aioli uten egg!

  • 3 fedd Hvitløk
  • 2 dl Rapsolje
  • 1 dl Melk
  • Salt og Tabasco

Slik gjør du

  1. Salt og pepre kjøttet og hell over litt olivenolje. Skyll purren og del den i to langs midten. Del squash og aubergine på langs. Del avokadoene i to og fjern steinene. Skjær hodekålen opp i store båter. Smak til alt med salt og pepper. Hell over litt olivenolje. Grill grønnsakene, samtidig som du griller mørbradfileten et par minutter på hver side. Skjær kjøttet i skiver og legg de på tortillalefsene sammen med grillede grønnsaker, salat, frisk koriander og aioli. Brett sammen lefsene og server de på et fat. Spis med hendene!
  2. Skrell og finhakk hvitløken. Ha alle ingrediensene i et høyt mikser-glass. Kjør blandingen med stavmikser til du får en majones-konsistens. Smak til med salt og Tabasco.