Ingredienser
-
4
stk
Mørbradbiffer
-
Havsalt og nykvernet pepper
-
Olivenolje
-
8
små
Tortillalefser
-
1
stk
Purre
-
1
stk
Squash
-
1
stk
Aubergine
-
2
stk
Avokado
-
0,5
stk
Hodekål
-
1
pose
Baby leaf mix
-
1
potte
Koriander
Aioli uten egg!
-
3
fedd
Hvitløk
-
2
dl
Rapsolje
-
1
dl
Melk
-
Salt og Tabasco
Slik gjør du
-
Salt og pepre kjøttet og hell over litt olivenolje.
Skyll purren og del den i to langs midten. Del squash og aubergine på langs. Del avokadoene i to og fjern steinene. Skjær hodekålen opp i store båter. Smak til alt med salt og pepper. Hell over litt olivenolje. Grill grønnsakene, samtidig som du griller mørbradfileten et par minutter på hver side.
Skjær kjøttet i skiver og legg de på tortillalefsene sammen med grillede grønnsaker, salat, frisk koriander og aioli. Brett sammen lefsene og server de på et fat. Spis med hendene!
-
Skrell og finhakk hvitløken. Ha alle ingrediensene i et høyt mikser-glass. Kjør blandingen med stavmikser til du får en majones-konsistens. Smak til med salt og Tabasco.