-
Skjær kjøttet i 3x3 cm biter. Smelt smør og litt olje i en kasserolle eller jerngryte og stek kjøttet jevnt brunt på middels varme i fem minutter.
-
Skrell kålroten, gulrøttene og løken og skjær dem i like store terninger. Skjær fennikelen i terninger. Skrell og finhakk hvitløken. Ha alt i gryten og stek det sammen med kjøttet i ytterligere fem minutter.
-
Tilsett tomatene, vannet, buljongterningene og laurbærbladet. La alt småputre til grønnsakene er møre - ca 20-25 minutter. Smak til med balsamicoeddik, salt og pepper.
-
Skrell og skjær potetene og pastinakkene i små biter. Kok dem møre i ca. 20 minutter. Hell av vannet og mos dem til stappe. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. Bland i finhakket timian og rør godt om. Riv til slutt over sitronskall.