-
Romtemperer kjøttet og tørk det godt av før du gnir det inn med salt og pepper.
-
Grill kjøttet over direkte varme til det har fått en fin stekeskorpe på alle sider og stek det ferdig over indirekte varme. La det hvile før du serverer det sammen med salaten og srirachamajonesen.
-
Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne over middels varme.
-
Skjær squashen i tynne skiver på langs, skrell rødløken og skjær den i båter.
-
Pensle grønnsakene med litt olje før du griller dem over direkte varme (bruk gjerne et ark med aluminiumsfolie under løken så den ikke faller gjennom risten) til de har fått fine grillmerker og har myknet.
-
Legg dem i en salatbolle sammen med ruccula, gresskarkjerner, 2 ss olje, sitronsaft og en klype salt og pepper og vend salaten godt sammen.
-
Rør sammen majones og sriracha i en liten skål, og server ved siden av entrecôten med grillet squashsalat.