-
Legg rosinene i bløt i balsamico-eddiken i ca. 20 minutter.
-
Legg hvitløken i en liten foodprosessor og finhakk den. Tilsett skylte kapers og persille og kjør det sammen til du har en jevn mos. Sett miksen til side til rosinene er klare for å avslutte dressingen.
-
Rist mandlene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og legg til side.
-
Krydre kjøttet med en klype salt og pepper og stek det på middels til høy varme i pannen med 1 ss olivenolje.
-
Skjær brokkolien i mellomstore buketter og stilkene i grove terninger. Dampkok dem til de så vidt har blitt møre – du ønsker litt tyggemotstand.
-
Hell rosinblandingen i foodprosessoren med kapersmiksen og kjør det sammen til rosinene er grovt hakket. Smak til med salt og pepper.
-
Server kjøttet med brokkoli toppet med rosindressing og mandelflak.