Ingredienser
Entrecôtesalat
-
4
stk
Entrecôte
-
1
ss
Olivenolje
-
1
klype
Flaksalt
-
1
stk
Agurk
-
1
stk
Avokado
-
1
pk
Cherrytomater
-
1
stk
Hjertesalat
Chimichurri-saus
-
1-2 fedd Hvitløk
-
1
stk
Sjalottløk
-
1
stk
Rød chili
-
1
dl
Hvitvinseddik
-
0,5-1 ts Flaksalt
-
1
dl
Frisk koriander
-
1
dl
Frisk persille
-
0,5
dl
Frisk oregano
-
2
dl
Olivenolje
Slik gjør du
-
Varm opp grillen. Pensle kjøttet med olje og strø over salt. Grill det over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. La det hvile før du skjærer det i fine skiver.
-
Finhakk hvitløk, sjalottløk og chili og bland det med eddik og salt i en liten bolle. La det hvile i 10 minutter for å mildne løksmaken. Bland inn finhakkede urter og olje rett før servering.
-
Skjær agurk og avokado i terninger, del tomatene i to og riv opp hjertesalaten. Vend det sammen og topp med entrecôte-skivene. Hell over sausen og server.