-
Salt kjøttet, hell over litt olivenolje og grill over høy varme i cirka 3-4 minutter på hver side (kjøttet blir mest saftig når det tilberedes raskt over høy varme). La kjøttet hvile 2-3 minutter før du skjærer det opp og serverer med kålsalat og BBQ-saus.
-
Skrell og finhakk rødløk og fennikel. Skrell hvitløksfeddene og fjern frøene i chilien. Støt chili, hvitløk, koriander og krydder i en morter. Ha det i en kjele sammen med soyasaus, eddik og sukker. Kok opp og la det putre i et par minutter. Ta av varmen og la det kjølne. Bland inn ketsjup og sett kaldt. (Sausen kan også tilberedes uten koking, men får da noe kortere holdbarhet og mildere smak).
-
Skjær kål og gulrøtter i strimler. Bruk en mandolin til å høvle brokkoli og kålrot tynt. Legg alt på et fat. Hell over honning, sitronsaft og server med frisk persille. Smak til med salt og pepper.