-
Legg kjøttet i en dobbel plastpose med soyasaus, honning og eddik. Legg posen i kjøleskapet for å marinere i to timer eller over natten.
-
Tilbered risen etter anvisning på pakken. Tørk av kjøttet og spar marinaden. Varm 1 ss olje i en tykkbunnet gryte på middels til høy varme, og brun kjøttet i to omganger, på alle sider. Tilsett ekstra olje dersom det trengs underveis. Legg kjøttet til side.
-
Finhakk hvitløken, skjær 8 vårløk i tynne skiver og knus nellikspikrene. Hell i resten av oljen og stek hvitløk, vårløk, ingefær og nellik i 1-2 minutter på middels varme til det dufter aromatisk. Legg kjøttet i gryten og hell i resten av marinaden, vannet og kjøttbuljongen. Gi det et oppkok, skru ned varmen og la det putre i ca. 1 time.
-
Legg i bønnene og la det putre i 15 minutter til uten lokk, til kjøttet er gjennomstekt og sausen sirupaktig.
-
Rist sesamfrøene gylne i en tørr stekepanne. Finsnitt resten av vårløken. Fordel risen i boller, topp med vårløk og sesamfrø.