Krydret oksegryte med persillerot, gulrot og potet

Hele middagen i en gryte. Enkelt og kjempegodt!

40-60 min
Middels
Krydret oksegryte med persillerot, gulrot og potet
Tips!

For ekstra mørt kjøtt kan du sette gryten med lokk i ovnen på koking over lang tid. Ca. 160 grader i 2,5 timer.

Slik gjør du

    1. 1
      Del kjøttet opp i passe store biter - ca. 2,5 cm. Salte og pepre kjøttet og brun det i en panne med litt olje i omtrent 5-10 minutter.
    2. 2
      Skrell og del gulrøtter, persillerøtter og poteter i passe store terninger. Skrell løk og del dem i fire. Legg grønnsakene i en kasserolle med litt olje og la dem surre på middels varme i fem minutter.
    3. 3
      Legg kjøttet i kasserollen sammen med soyasaus, eddik, sennep og vann. La det småkoke under lokk i omtrent 30 minutter. Smak til med timian, salt og pepper og server med brød.