Ingredienser
Pepperbiff med grillet asparges og mynteolje
-
1
pk
Mørbrad eller biff etter ønske
-
10
Asparges
-
3
ss
Olivenolje
-
0,5
ts
Flaksalt
-
1
liten neve
Frisk mynte
-
0,5
stk
Sitron
Slik gjør du
-
Varm opp grillen. Salte og pepre kjøttet godt. La det være romteperer ført du grill kjøttet over høy og direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu det før det lett slipper risten siden du ønsker en god stekeskorpe. La kjøttet hvile halve grilltiden.
-
Brekk av og kast den nederste delen på hver asparges. Du kjenner fort hvor den brekker naturlig, men sørg for å ikke brekke den lenger opp en du må. Pensle dem med litt olje, strø over salt og grill dem over direkte varme i 2-3 minutter på hver side.
-
Rør sammen 1 ss olivenolje, finhakket mynte og saften av sitronen og hell det over aspargesen før servering. Server med en digg salat eller poteter etter ønske.