Pepperbiff med grillet asparges og mynteolje

Lag hele middagen på grillen med denne oppskriften.

Ingredienser

Pepperbiff med grillet asparges og mynteolje

  • 1 pk Mørbrad eller biff etter ønske
  • 10 Asparges
  • 3 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 1 liten neve Frisk mynte
  • 0,5 stk Sitron

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen. Salte og pepre kjøttet godt. La det være romteperer ført du grill kjøttet over høy og direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu det før det lett slipper risten siden du ønsker en god stekeskorpe. La kjøttet hvile halve grilltiden.
  2. Brekk av og kast den nederste delen på hver asparges. Du kjenner fort hvor den brekker naturlig, men sørg for å ikke brekke den lenger opp en du må. Pensle dem med litt olje, strø over salt og grill dem over direkte varme i 2-3 minutter på hver side.
  3. Rør sammen 1 ss olivenolje, finhakket mynte og saften av sitronen og hell det over aspargesen før servering. Server med en digg salat eller poteter etter ønske.