Ingredienser
-
500
gram
Høyrygg av okse
-
3
stk
Hjertesalat
-
200
gram
Parmesan, hel bit
-
1
klype
Salt
-
1
klype
Pepper
-
1
neve
Rosmarin
-
1
stk
Sitron
-
3
stk
Eggeplomme
-
1,5
ts
Hvitvinseddik
-
1
ts
Sennep dijon
-
2
fedd
Hvitløk
-
2
dl
Olivenolje
Slik gjør du
-
Del kjøttet i to biter, salte og pepre. Stek det i smør og olje sammen med rosmarin. Ca. 7 minutter på hver side.
-
Bland eggeplommer, hvitvinseddik, dijonsennep og finhakket hvitløk i en bolle. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Smak til med salt og pepper.
-
Legg opp salaten på ett fat og riv over parmesan. Ha over aioli og litt sitronsaft. Skjær opp kjøttet og legg på salaten.