Ingredienser
Dette trenger du
-
500
g
høyrygg av okse
-
3
stk
hjertesalat
-
200
g
parmesan, hel bit
-
1
klype
salt
-
1
klype
pepper
-
1
neve
rosmarin
-
1
stk
sitron
-
3
stk
eggeplomme
-
1,5
ts
hvitvinseddik
-
1
ts
sennep dijon
-
2
fedd
hvitløk
-
2
dl
olivenolje
Slik gjør du
-
Del kjøttet i to biter, salte og pepre. Stek det i smør og olje sammen med rosmarin. Ca. 7 minutter på hver side.
-
Bland eggeplommer, hvitvinseddik, dijonsennep og finhakket hvitløk i en bolle. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Smak til med salt og pepper.
-
Legg opp salaten på ett fat og riv over parmesan. Ha over aioli og litt sitronsaft. Skjær opp kjøttet og legg på salaten.