-
Skjær kjøttet i 3 cm store terninger og gni det inn med salt og pepper. Varm 1 ss smør og 1 ss olje i en tykkbunnet kjele på høy varme. Brun kjøttet på alle sider, ca. 3-5 minutter, i flere omganger, og legg til side når det er ferdig. Tilsett mer smør og olje underveis ved behov.
-
Skjær løken i skiver, skru ned varmen til middels, og stek den til den er myk, men uten farge, ca. 20 minutter.
Rør underveis.
-
Legg kjøttet tilbake i gryten, rør ut buljongen i kokvarmt vann og hell det i kjelen. Rør i paprikapulver og legg i gulrøttene skåret i skiver. La det putre på lav varme i 1-1.5 time til kjøttet faller fra hverandre og gulrøttene er møre. Smak til med salt og pepper.
-
Server med finhakket gressløk, en klatt Drømmelett og brød til å dyppe i sausen.