Gratinerte kjøttboller med bakt blomkål, vårløk og fetaost

Bytt ut mors kjøttkaker med disse gode kjøttbollene.

20-40 min
Middels
Gratinerte kjøttboller med bakt blomkål, vårløk og fetaost
Tips!

Kok pasta og nyt gårsdagens middag som en deilig pastarett!

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 220 grader. Finhakk hvitløk og løk og bland godt sammen med karbonadedeig, salt, egg, melk og paprikapulver. Rull deigen ut til små boller og legg dem i en ildfast form med litt mellomrom.
    2. 2
      Kutt blomkålen i små buketter og legg dem mellom kjøttbollene. Topp med hakkede tomater, Apetina og revet ost. Bak i ovnen i 20 minutter.
    3. 3
      Dryss hakket vårløk og tomatbåter over før servering. Server med potetmos eller stekte poteter.