-
Forvarm ovnen til 210 °C, varmluft.
-
Skrell og skjær potetene i tynne skiver. Skjær auberginen i tynne skiver og legg dem på et kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig fuktighet. Dryss litt salt på begge sider og la dem ligge i cirka 10 minutter. Tørk av saltet.
-
Varm litt olje i en panne og stek aubergineskivene på begge sider til de er gylne. Legg dem til side.
-
Kok potetskivene i lettsaltet vann i 8-10 minutter, til de er halvmyke. Sil av vannet og sett til side.
-
Varm Eldorado bolognesen i en kjele etter anvisning på pakken.
-
Smelt smøret i en kjele over middels varme. Rør inn hvetemel og la det surre i et par minutter. Spe på med melk litt etter litt mens du rører konstant for å unngå klumper. Kok opp og la sausen tykne. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt.
-
Smør en ildfast form. Legg et lag potetskiver i bunnen og deretter et lag aubergineskiver. Hell over et lag Eldorado bolognese saus. Gjenta lagene til alle ingrediensene er brukt opp. Topp med den hvite sausen og dryss revet mozzarella på toppen.
-
Stek moussakaen i ovnen i cirka 25-30 minutter, eller til osten er gyllen.
-
La moussakaen hvile i noen minutter før du skjærer den opp og serverer. Nyt med frisk salat ved siden av!