Kebab i pita med salat og hjemmelaget kebabsaus

Så enkelt kan du lage hjemmelaget kebab med masse grønt, og en lett og smakfull kebabsaus. Denne oppskriften er perfekt når du har lyst på en rask og digg middag.

Ingredienser

  • 1 pk. Gilde Kebabkjøtt
  • Olivenolje til steking
  • 4 stk. pitabrød

Dressing

  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss gresk yogurt
  • 4 ss lettmajones
  • 1 ts sriracha-saus
  • 0,5 spisskummen
  • 1,3 oregano
  • Salt og pepper etter smak

Salat

  • 0,5 kinakål
  • 10 stk. cherrytomater
  • 0,5 agurk
  • 0,3 rødløk
  • 4 ss mais

Slik gjør du

  1. Skjær kebabkjøttet i tynne skiver og stek med litt olivenolje i en stekepanne på medium varme i cirka 3 minutter, til kjøttet har fått en gyllen farge.
  2. Varm pitabrød etter anvisning på pakken.
  3. Lag dressing ved å finhakke hvitløk og bland med de øvrige dressing-ingrediensene.
  4. Skjær kinakålen i strimler, og de andre grønnsakene i biter. Bland sammen.
  5. Ha salat i bunnen av pitabrødet, så kebabkjøtt og dressing. Topp med litt mer salat til slutt og nyt!