Ingredienser
Lammekoteletter
-
10
stk
lammekoteletter
-
pepper
-
salt
Raita med mynte og squash
-
1
stk
squash
-
1
neve
frisk mynte
-
250
g
kesam
eller gresk yoghurt
-
1
ss
honning
-
salt
-
pepper
Brokkolifritters
-
150
g
kokt brokkoli
-
2
stk
egg
-
0,5
dl
mel
-
1
dl
revet parmesan
-
smør til steking
Slik gjør du
-
Krydre lammekotelettene med salt og pepper. Grill eller stek kotelettene i ca. 4 minutter på hver side. Legg
kotelettene på fat og stek deretter brokkolibitene i samme stekepanne. Beregn ca. to små koteletter per person.
-
Grovriv squashen og hakk mynten. Legg alt i en bolle. Bland i kesam eller yoghurt, samt honning. Rør sammen, og smak til med salt og pepper.
-
Skjær brokkolien i små biter. Lag frityrrøre ved å røre sammen egg, mel og parmesan, og vend brokkolibitene i røren. Krydre med salt og pepper. Form massen til små kaker før steking.