-
Sett ovnen på 175°. Bland dijonsennep med krydderblandingen og revet sitronskall og gni inn lammesteken. Strø på salt og pepper. Drypp olivenolje over de hele paprikaene og strø på flaksalt.
-
Legg lammesteken i en lett oljet langpanne sammen med paprikaene og sett pannen i ovnen. Stek i ca. 20 minutter. Skru deretter ned varmen til 120°, og stek kjøttet til det har en kjernetemperatur på 60-65° hvis du vil ha rosa kjøtt. Ta ut paprikaene etter halve steketiden eller når de har myknet. La kjøttet hvile før servering.
-
Kok opp vannet med 1 ts salt i en kasserolle, hell i couscousen og rør. Legg på lokk og la det stå i 5 minutter. Rør i couscousen med en gaffel for å løse den opp før servering.
-
Skjær eplene i terninger, hakk dillen og bland begge deler i couscousen. Drypp olivenolje over couscousen og smak til med salt og sort pepper. Anrett i en skål med de bakte paprikaene på toppen. Skjær opp lammet og server med couscous og en skje yoghurt.