Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Pinnekjøtt
  4. Kjøttsuppe med pinnekjøtt og ribbe

Kjøttsuppe med pinnekjøtt og ribbe

Har du hørt om restemat-favoritten lapskaus med pinnekjøtt? Denne asiatiskinspirerte kjøttsuppen med pinnekjøtt eller ribbe er enda bedre.

20 min
Middels
Kjøttsuppe med pinnekjøtt og ribbe

Ingredienser

Tips!

Har du rester av surkål eller salat kan du også putte dette i suppen! PS: Bruker du pinnekjøtt i suppen kan du smake til med mindre fond, fordi pinnekjøttet tilfører en god saltsmak.

Slik gjør du

  • 1
    Hakk løken i små biter, og brun den sammen aromasoppen i en gryte på høy varme. Tilsett grønnkålen og brun videre. Tilsett vann, kok opp og senk temperaturen.
  • 2
    Tilsett Blue Dragon woksaus, Kikkoman soyasaus og Go-Tan Sriracha sammen med kjøttrester av ribbe eller pinnekjøtt, og la putre på middels varme i 2-3 min.
  • 3
    Fyll opp serveringsskålen med denne smakfulle suppen og pynt med finkuttet vårløk og finkuttet chili.