Kjøttsuppe med pinnekjøtt og ribbe
Har du hørt om restemat-favoritten lapskaus med pinnekjøtt? Denne asiatiskinspirerte kjøttsuppen med pinnekjøtt eller ribbe er enda bedre.
20 min
MiddelsTips!
Har du rester av surkål eller salat kan du også putte dette i suppen! PS: Bruker du pinnekjøtt i suppen kan du smake til med mindre fond, fordi pinnekjøttet tilfører en god saltsmak.
Slik gjør du
- 1Hakk løken i små biter, og brun den sammen aromasoppen i en gryte på høy varme. Tilsett grønnkålen og brun videre. Tilsett vann, kok opp og senk temperaturen.
- 2Tilsett Blue Dragon woksaus, Kikkoman soyasaus og Go-Tan Sriracha sammen med kjøttrester av ribbe eller pinnekjøtt, og la putre på middels varme i 2-3 min.
- 3Fyll opp serveringsskålen med denne smakfulle suppen og pynt med finkuttet vårløk og finkuttet chili.
- 1