Pinnekjøttlapskaus

Rester etter pinnekjøttmiddagen? Lag pinnekjøttlapskaus!

Ingredienser

Pinnekjøttlapskaus

  • 300 g Plukket pinnekjøtt (uten ben)
  • 1 terning Oksebuljong
  • 2 dl Varmt vann
  • 600 g Rotmos
  • 2 dl Kremfløte
  • 200 g Bacon
  • 200 g Grønne, frosne erter
  • Salt
  • 0,5 stk Sitron
  • Frisk persille

Slik gjør du

  1. Rør ut buljongterningen i vannet og rør sammen med rotmosen og fløten i en kjele. Tilsett kjøttet og varm det forsiktig opp.
  2. Sprøstek baconet i en stekepanne og skjær det i terninger. Ha det i sammen med ertene.
  3. Når alt er gjennomvarmt smaker du til med salt og sitronsaft og topper med finhakket persille.