Julewok med rester

Hva skal du gjøre med restene etter julematen? Denne woken smaker like godt med både ribbe og pinnekjøttbiter.

Ingredienser

Julewok med rester

  • 200 g Rester av julemat (f.eks. ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker og sylte)
  • 200 g Nudler
  • 150 g Grønnkålmiks
  • 150 g Wokmix
  • 1 pose Blue Dragon Chop suey wok
  • 1-2 ss Go-Tan Sriracha (etter styrke)
  • 2 ss Ybarra mild olivenolje

Slik gjør du

  1. Tilbered nudler som anvist på pakken
  2. Hell olivenolje i rykende varm stekepanne, tilsett en spiseskje Sriracha. Denne prosessen «vekker» aromaen i Sriracha-sausen og gir en ekstra god smaksopplevelse.
  3. Legg kjøttet i pannen og la det surre i ett minutt mens du rører rundt. Tilsett grønnsakene, skru av stekepannen og ha til slutt i Chop Suey-woksaus. La kjøtt, grønnsaker og Blue Dragon Chop suey-woksaus kose seg i stekepannen i 1-2 min før servering.
  4. Server wokken med nudler, lag gjerne en Sriracha-mayonnaise/rømme og topp med den.