Julewok med rester
Hva skal du gjøre med restene etter julematen? Denne woken smaker like godt med både ribbe og pinnekjøttbiter.
20 min
MiddelsTips!
Du trenger ikke wokpanne for å wokke. I de fleste land brukes gassbluss som varmer fra bunnen og langs wokpannen for en jevn og god wokkeprosess. I Norge har de fleste elektriske varme- eller induksjonsplater som gir bedre varme ved bruk av stekepanne.
Slik gjør du
- 1Tilbered nudler som anvist på pakken
- 2Hell olivenolje i rykende varm stekepanne, tilsett en spiseskje Sriracha. Denne prosessen «vekker» aromaen i Sriracha-sausen og gir en ekstra god smaksopplevelse.
- 3Legg kjøttet i pannen og la det surre i ett minutt mens du rører rundt. Tilsett grønnsakene, skru av stekepannen og ha til slutt i Chop Suey-woksaus. La kjøtt, grønnsaker og Blue Dragon Chop suey-woksaus kose seg i stekepannen i 1-2 min før servering.
- 4Server wokken med nudler, lag gjerne en Sriracha-mayonnaise/rømme og topp med den.
- 1