Ingredienser
Lefser med pinnekjøtt, creme fraiche og tyttebær
-
Ca. 300 g ferdigdampet og renset pinnekjøtt
-
12
stk
Sticks trepinner
-
2
dl
Creme Fraiche
-
1
ss
Dijonsennep
-
1
ts
Sitronsaft
-
4
stk
Lefser
-
1
dl
Rørte tyttebær
-
Nykvernet pepper
-
1
neve
Frisk timian
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 220 grader. Strimle kjøttet, pakk det inn i aluminiumsfolie og gjennomvarm det i ovnen.
-
Pisk sammen crème fraîche, sennep og sitronsaft.
-
Smør lefsene med dressingen (la 3 cm være ledig på en side), legg på strimlet pinnekjøtt og topp med rørte tyttebær, timianblader og nykvernet pepper.
-
Rull lefsene sammen, skjær dem i biter på ca. 5 cm og server dem på sticks.