Pinnekjøttpasta med tomat

Bruk pinnekjøttrestene i denne gode pastaretten.

20 min
Middels
Pinnekjøttpasta med tomat

Slik gjør du

    1. 1
      Rens hvitløken og skjær den i tynne skiver.
    2. 2
      Legg alle tomatene i en stor kjele med litt olivenolje og la dem frese i noen minutter før du tilsetter hvitløk og hakket oregano. Sett på lokk.
    3. 3
      Når tomatene sprekker i skinnet moser du dem med en tresleiv. La sausen putre mens du koker pastaen i lettsaltet vann.
    4. 4
      Spar på ca. 1 dl av pastavannet. Rør det inn i sausen og smak til med salt, sukker og eddik eller sitronsaft.
    5. 5
      Pinnekjøttrestene stekes kjapt i en stekepanne i litt olje.
    6. 6
      Vend pastaen inn i tomatene og anrett på tallerken. Dryss over pinnekjøtt, persille og revet Grana Padano.