Rødbettartar med sprøstekt pinnekjøtt

Her har du en ny rett til julelunsjen!

40-60 min
Middels
Rødbettartar med sprøstekt pinnekjøtt
Tips!

Tjuvstart jula! Prøv en rødbettartar med sprøstekt pinnekjøtt.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Fordel saltet i to små hauger på et stekebrett, legg på rødbetene og bak dem i ca. 50 minutter, til de er helt møre.
    3. 3
      Avkjøl, børst av saltet, skrell og hakk dem fint. Hakk sjalottløk, kapers, persille og mandler.
      Bland alt sammen i en bolle med sennep, olivenolje, flaksalt og pepper.
    4. 4
      Riv pinnekjøttet opp i små biter og stek dem sprø i litt olje i en stekepanne. Anrett rødbettartaren på tallerkener, toppet med pinnekjøtt og litt finhakket persille.