Wok med rester av pinnekjøtt

Lag wok til middag. Kjempekjapt, kjempegodt og kjempesunt!

Ingredienser

Wok med rester av pinnekjøtt

  • 200 g rester av pinnekjøtt
  • 200 g nudler
  • 150 g grønnkålmix
  • 150 g wokmix
  • 1 pose Bule Dragon Chop suey wok
  • 1-2 ss Go-Tan Sriracha (etter styrke)
  • 2 ss Ybarra mild olivenolje

Slik gjør du

  1. Tilbered nudler som anvist på pakken.
  2. Hell olivenolje i rykende varm stekepanne, tilsett en spiseskje Sriracha. Denne prosessen «vekker» aromaen i Sriracha-sausen og gir en ekstra god smaksopplevelse.
  3. Legg kjøttet i pannen og la det surre i ett minutt mens du rører rundt. Tilsett grønnsakene, skru av stekepannen og ha til slutt i Chop Suey-wok- saus. La kjøtt, grønnsaker og Blue Dragon Chop suey woksaus kose seg i stekepannen i 1-2 minutter før servering.
  4. Server woken med nudler. Lag gjerne en Sriracha-majones/rømme og topp med den.