Pølse med kremet tagliatelle, erter og persille

En mettende og smaksrik pølserett med kremet tagliatelle, erter og persille.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 stk pølser, etter egen preferanse
  • 500 gr tagliatelle
  • 3 dl fløte
  • 2 dl grønne erter
  • 1 bunt kruspersille
  • 1 dl parmesan
  • 2 stk egg
  • kvernet havsalt
  • svart pepper

Slik gjør du

  1. Kok pastaen i en kjele med lettsaltet, kokende vann i 6-8 minutter, eller til den er al dente.
  2. Bland fløte, egg, erter, parmesan og persille til en tykk saus, smak til med salt og pepper.
  3. Hell av vannet, og bland pastaen med sausen i kjelen. Sett tilbake gryten på svak varme i 1-2 minutter, eller til sausen er fyldig og dekker pastaen.
  4. Server med grillet krydderpølse og topp med litt ekstra hakket persille og parmesan.