Grillet Krydderpølse med kremet tagliatelle, erter og persille

En mettende og smaksrik pølserett for den litt voksne gane

Ingredienser

Krydderpølse med kremet tagliatelle

  • 4 stk krydderpølse
  • 500 gr tagliatelle
  • 3 dl fløte
  • 2 egg
  • 2 dl grønne erter
  • 1 bunt kruspersille
  • 1 dl parmesan revet
  • kvernet havsalt
  • svart pepper

Slik gjør du

  1. Kok pastaen i en kjele med lettsaltet, kokende vann i
6-8 minutter, eller til den er al dente.
    Kok pastaen i en kjele med lettsaltet, kokende vann i 6-8 minutter, eller til den er al dente.
  2. Bland fløte, egg, erter, parmesan og persille til en tykk saus, smak til
med salt og pepper.
    Bland fløte, egg, erter, parmesan og persille til en tykk saus, smak til med salt og pepper.
  3. Hell av vannet, og bland pastaen med sausen i kjelen. Sett tilbake gryten på svak varme i 1-2 minutter, eller til sausen er fyldig og dekker pastaen.
  4. Server med grillet krydderpølse og topp med litt ekstra hakket persille og parmesan.