Grillet kyllingpølse med agurksalsa og brød

Den litt sunnere grillpølsevarianten

Ingredienser

Kyllingpølse

  • 4 kyllingpølser

Salsa

  • 1 stk agurk
  • 1 stk sitron
  • 0,5 stk rødløk
  • neve frisk basilikum
  • 1 pk cherrytomater
  • 3 ss olivenolje
  • kvernet svart pepper

Slik gjør du

  1. Legg opp grillet kyllingpølser på en tallerken, drypp agurksalsaen over og server med tomat og godt brød.
  2. Skrell agurken, og ta ut frøene. Skjær i tynne skiver.
Riv skallet fra ½ sitron, og skjær deretter sitronkjøttet grovt opp.
Husk på å fjerne kjernene. Finhakk løken og hakk basilikum.
    Skrell agurken, og ta ut frøene. Skjær i tynne skiver. Riv skallet fra ½ sitron, og skjær deretter sitronkjøttet grovt opp. Husk på å fjerne kjernene. Finhakk løken og hakk basilikum.