Kjøttpølse med ovnsbakte grønnsaker

Denne pølsemiddagen passer for hele familien.

20-40 min
Middels
Kjøttpølse med ovnsbakte grønnsaker
Tips!

Server dressingen i en skål for en ekstra barnevennlig variant.

Slik gjør du

  1. Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker

    1. 1
      Forvarm ovnen til 220 grader.
    2. 2
      Skjær paprikaene i tynne staver. Del tomatene i to og skjær squashen i diagonale skiver på ca. 1 cm.
    3. 3
      Legg grønnsakene på en bakepapirkledd stekeplate, hell over 1 ss olje og en klype salt og spre dem godt utover. Stek dem i ovnen til de har blitt myke og fått litt farge, ca. 20 minutter.
    4. 4
      Varm opp 1 ss olje på middels til høy varme i en panne. Skjær pølsene i diagonale skiver og stek dem til de er gjennomvarme.
      Tips!

      Vend grønnsakene sammen med ruccula og dressingen og server ved siden av pølsene.

  2. Dressing

    1. 1
      Finhakk løken og bland den sammen med eddik, sennep, olje og en klype salt og pepper.