Paprika & Chilipølser i pinnebrød med urter og salat

Her får du en mer avansert variant av pølser med pinnebrød. Lag den gjerne uten urter og med vanlige pølser til barna.

20-40 min
Middels
Paprika & Chilipølser i pinnebrød med urter og salat
Tips!

Vil du ikke lage din egen deig kan du bruke rå, ferdig pizzabunn og skjære den opp i lange strimler.

Slik gjør du

  1. Pølser i pinnebrød

    1. 1
      Finhakk hvitløk og rosmarinblader og bland sammen med mel, salt, sukker og bakepulver.
    2. 2
      Rør inn olje og vann til du har en smidig deig.
    3. 3
      Tvinn tynne pølser av deigen og snurr dem rundt pølsene. Grill dem over indirekte varme til brødene er gjennomstekt og pølsene er varme – snu dem ofte.
    4. 4
      Server sammen med salaten.
  2. Salat

    1. 1
      Vend sammen salatblader, tomater skåret i to og rødløk skåret i tynne båter. Hell over sitronsaft og olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og vend det sammen.