Pølser med grillet squash- og tomatsalat med Sriracha-smuler

Kjedelig med pølser på grillen, sier du? Langt i fra!

40-60 min
Middels
Pølser med grillet squash- og tomatsalat med Sriracha-smuler

Slik gjør du

  1. Pølser

    1. 1
      Varm opp grillen. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme.
    2. 2
      Spre rucculaen utover et serveringsfat. Legg på grillet squash- og tomatsalat, hell over sitronsaft, litt ekstra olivenolje og en klype salt og pepper. Avslutt med sriracha-smuler og server sammen med pølsene.
  2. Sriracha-smuler

    1. 1
      Riv brødet opp i grove biter og legg det i en foodprosessor sammen med 2 ss olivenolje, Sriracha, finrevet hvitløk og en klype salt.
    2. 2
      Pulser det sammen til du har passe fine smuler. Varm en stekepanne over middels varme og stek smulene gylne og sprø. Legg dem til side.
  3. Squash- og tomatsalat

    1. 1
      Skjær squashen i skiver på langs.
    2. 2
      Behold stilken på tomatene, og pensle dem og squashen med litt olje. Strø over et par klyper salt og pepper.
    3. 3
      Grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker. Tomatene griller du på et aluminiumsfolieark, slik at de ikke faller gjennom risten. Avkjøl grønnsakene.