-
Varm opp grillen. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme.
-
Spre rucculaen utover et serveringsfat. Legg på grillet squash- og tomatsalat, hell over sitronsaft, litt ekstra olivenolje og en klype salt og pepper. Avslutt med sriracha-smuler og server sammen med pølsene.
-
Riv brødet opp i grove biter og legg det i en foodprosessor sammen med 2 ss olivenolje, Sriracha, finrevet hvitløk og en klype salt.
-
Pulser det sammen til du har passe fine smuler. Varm en stekepanne over middels varme og stek smulene gylne og sprø. Legg dem til side.
-
Skjær squashen i skiver på langs.
-
Behold stilken på tomatene, og pensle dem og squashen med litt olje. Strø over et par klyper salt og pepper.
-
Grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker. Tomatene griller du på et aluminiumsfolieark, slik at de ikke faller gjennom risten. Avkjøl grønnsakene.