Pølser med grillet squash- og tomatsalat med Sriracha-smuler
Kjedelig med pølser på grillen, sier du? Langt i fra!
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Pølser
- 1Varm opp grillen. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme.
- 2Spre rucculaen utover et serveringsfat. Legg på grillet squash- og tomatsalat, hell over sitronsaft, litt ekstra olivenolje og en klype salt og pepper. Avslutt med sriracha-smuler og server sammen med pølsene.
- 1
Sriracha-smuler
- 1Riv brødet opp i grove biter og legg det i en foodprosessor sammen med 2 ss olivenolje, Sriracha, finrevet hvitløk og en klype salt.
- 2Pulser det sammen til du har passe fine smuler. Varm en stekepanne over middels varme og stek smulene gylne og sprø. Legg dem til side.
- 1
Squash- og tomatsalat
- 1Skjær squashen i skiver på langs.
- 2Behold stilken på tomatene, og pensle dem og squashen med litt olje. Strø over et par klyper salt og pepper.
- 3Grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker. Tomatene griller du på et aluminiumsfolieark, slik at de ikke faller gjennom risten. Avkjøl grønnsakene.
- 1