-
Skrubb potetene og skjær dem i terninger. Kok eller damp dem til de så vidt er møre – kokes de for lenge vil salaten bli en mos. Avkjøl potetene.
-
Lag pesto: Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og avkjøl dem på en tallerken. Legg basilikumbladene, revet Grana Padano, hvitløk og pinjekjerner i en foodprosessor og kjør til alt er fint hakket. Tilsett saften av halve sitronen og ca. 0.5 dl olje og kjør det sammen til du har en puré. Hell gradvis i mer olje, til du har konsistensen du vil ha og smak til med mer sitron, salt og pepper.
-
Stek pølsene på middels til høy varme i 1 ss olje og legg dem til side. Skjær reddikene i løvtynne skiver, bruk gjerne en mandolin, og legg dem i en stor bolle sammen med potetene, rucculaen og pestoen. Vend salaten forsiktig sammen og server med pølsene.