Resteribbe med mynte- og korianderpesto, syltet rødkål og peanøttsalat

Rester av ribbemiddagen kan bli til denne smakfulle retten.

20-40 min
Middels
Resteribbe med mynte- og korianderpesto, syltet rødkål og peanøttsalat

Slik gjør du

  1. Ribbe og korianderpesto

    1. 1
      Rist cashewnøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme i ca. 5 min. Grovhakk mynte- og korianderbladene (litt stilk er ok), og ett fedd hvitløk. Legg nøttene, urtene, hvitløken, saften fra sitronen og oljen i en blender og kjør det til en jevn pestomasse på full hastighet. Smak til med salt.
  2. Syltet rødkål

    1. 1
      Skjær rødkålen i tynne skiver. Bland vann, eddik og sukker i en kjele og gi det et lett oppkok. Vend inn rødkålen og la det avkjøles.
  3. Peanøttsalat

    1. 1
      Bland ruccola og koriander. Skjær rødløken i tynne skiver og grovhakk peanøttene.
  4. Dressing

    1. 1
      Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland den inn i salaten.

      Skjær ribben i passende serveringsstykker og legg dem på et fat. Server med pesto, salat og syltet rødkål.