Ribbe med melon, syltet chili og honning- og limesaus

En spennende måte å bruke ribberester på, kombinert med frisk melon og syltet chili.

20 min
Middels
Ribbe med melon, syltet chili og honning- og limesaus

Slik gjør du

  1. Dette trenger du

    1. 1
      Skjær chiliene i skiver på 0.5-1 cm og legg dem i et lite glass.
    2. 2
      Pisk sammen eddik, vann, sukker og salt til alt har løst seg opp og hell nok lake over til chiliene er helt dekket. La dem hvile i minst en time.
    3. 3
      Skjær ribben, melonen og agurken i biter på ca. 3 x 3 cm. Varm opp oljen i en stekepanne på middels til høy varme og stek ribben raskt til den er gjennomvarm.
    4. 4
      Tre ribbebitene på sticks, sammen med melon, agurk og chili og server straks sammen med honning- og limesaus.
  2. Honning- og limesaus

    1. 1
      Varm opp honning og salt i en liten kjele over middels varme.
    2. 2
      Riv i skallet fra limen og press i saften. Rør blandingen godt sammen og hell det i en liten serveringsskål.