Storfe ytrefilet med kryddersmør og brokkolisalat

Ingredienser

  • 4 stk Storfe ytrefilet
  • 1 ts Flaksalt
  • 0,5 ts Nykvernet pepper
  • 1 dl Gresskarkjerner
  • 1 Grønn & Frisk brokkolisalat
  • 1 pk Synnøve hvitløkssmør
  • 1 beger Eldorado syltet rødløk

Slik gjør du

  1. Romtemperer kjøttet, tørk godt av det med tørkepapir og gni det inn med salt og pepper.
  2. Grill det over direkte varme til det har fått fine grillmerker på alle sider og stek det ferdig over indirekte varme. La det hvile.
  3. Rist gresskarkjernene gylne over middels varme i en tørr stekepanne. Vend sammen brokkolisalaten med dressingen, rødløken og gresskarkjernene.
  4. Skjær kjøttet i delikate skiver på tvers av fibrene, legg på skiver av hvitløkssmør og la det smelte inn i kjøttet. Server sammen med salaten.