Grillede svinekoteletter med tomat- og fetaostsalat og dillkokte poteter

Ingredienser

Grillede svinekoteletter med tomat- og fetaostsalat og dillkokte poteter

  • 4 stk svinekoteletter
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • 4 stk tomater
  • 1 pakke fetaost ca 150 gr
  • 4 ss lettrømme
  • 0,5 stk finhaddet rød chili
  • 1 stk lime, revet skall, og saft
  • 1 ss olivenolje
  • flaksalt
  • 800 gr amadinepoteter
  • 1 bunt dill

Slik gjør du

  1. Kok potetene med dillstilker i lettsaltet vann. Spar en del av dillen til pynt.
    Kok potetene med dillstilker i lettsaltet vann. Spar en del av dillen til pynt.
  2. Drypp olivenolje på kotelettene, salte og pepre. Grill kotelettene eller stek de i pannen hvis ønskelig.
  3. Skjær tomater i skiver og legg på et fat. Smuldre over fetaost i grove biter. Legg på klatter av lettrømme, og strø over finhakket chili og revet limeskall. Press over limesaft og hell på olivenolje, smak til med flaksalt.
    Skjær tomater i skiver og legg på et fat. Smuldre over fetaost i grove biter. Legg på klatter av lettrømme, og strø over finhakket chili og revet limeskall. Press over limesaft og hell på olivenolje, smak til med flaksalt.
  4. Legg potetene i en skål, drypp over en god olivenolje og ha over masse dill. Server med tomatsalat og grillede koteletter.