Ingredienser
Grillede svinekoteletter med tomat- og fetaostsalat og dillkokte poteter
-
4
stk
svinekoteletter
-
olivenolje
-
salt
-
pepper
-
4
stk
tomater
-
1
pakke
fetaost
ca 150 gr
-
4
ss
lettrømme
-
0,5
stk
finhaddet rød chili
-
1
stk
lime, revet skall, og saft
-
1
ss
olivenolje
-
flaksalt
-
800
gr
amadinepoteter
-
1
bunt
dill
Slik gjør du
-
Kok potetene med dillstilker i lettsaltet vann. Spar en del av dillen til pynt.
-
Drypp olivenolje på kotelettene, salte og pepre. Grill kotelettene eller stek de i pannen hvis ønskelig.
-
Skjær tomater i skiver og legg på et fat. Smuldre over fetaost i grove biter. Legg på klatter av lettrømme, og strø over finhakket chili og revet limeskall. Press over limesaft og hell på olivenolje, smak til med flaksalt.
-
Legg potetene i en skål, drypp over en god olivenolje og ha over masse dill. Server med tomatsalat og grillede koteletter.