-
Tørk av svinefileten. Gni den med revet sitronskall, olivenolje, salt og pepper.
-
Grill fileten eller stek i ovn på 120 grader til 60-62 grader kjernetemperatur.
La den hvile i ca 5 minutter.
-
Når kjøttet har hvilt, skjær det i skiver og server med squash-linguine.
-
Riv strimler av squash på en mandolin slik at de ligner «linguine» (flat spaghetti). Unngå midten av squashen der kjernene er.
-
Ha i en bolle med en klype salt, en liten
ss olivenolje og limejuice. Bland forsiktig uten at squashen går i stykker. La det
marinere i ca 10 minutter.
-
Rist nøtter og pinjekjerner forsiktig i en stekepanne med en ts olivenolje til de er
gyllenbrune.
-
Finhakk alle tørre ingredienser i en mikser, tilsett olje i en tynn stråle
til pestoen er passe tykk.
-
Bland et par skjeer pesto forsiktig inn i squashen (man bestemmer selv hvor mye
pesto man foretrekker), legg opp på fat og server til svinefileten.
-
Server med friske cherrytomater.