Grillet svinefilet med squashlinguine i valnøttpesto
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Grillet svinefilet
- 1Tørk av svinefileten. Gni den med revet sitronskall, olivenolje, salt og pepper.
- 2Grill fileten eller stek i ovn på 120 grader til 60-62 grader kjernetemperatur.
La den hvile i ca 5 minutter. - 3Når kjøttet har hvilt, skjær det i skiver og server med squash-linguine.
- 1
Squash-linguine
- 1Riv strimler av squash på en mandolin slik at de ligner «linguine» (flat spaghetti). Unngå midten av squashen der kjernene er.
- 2Ha i en bolle med en klype salt, en liten
ss olivenolje og limejuice. Bland forsiktig uten at squashen går i stykker. La det
marinere i ca 10 minutter.
- 1
Pesto
- 1Rist nøtter og pinjekjerner forsiktig i en stekepanne med en ts olivenolje til de er
gyllenbrune. - 2Finhakk alle tørre ingredienser i en mikser, tilsett olje i en tynn stråle
til pestoen er passe tykk. - 3Bland et par skjeer pesto forsiktig inn i squashen (man bestemmer selv hvor mye
pesto man foretrekker), legg opp på fat og server til svinefileten. - 4Server med friske cherrytomater.
- 1