Grillet svinekotelett med varme tomater, druer og parmesanbrød

Vel bekomme!

20-40 min
Middels
Grillet svinekotelett med varme tomater, druer og parmesanbrød

Slik gjør du

  1. Svinekotelett

    1. 1
      Krydre kotelettene med salt og pepper og
      drypp over litt olivenolje. Grill kotelettene
      et par minutter på hver side, og server med
      tilbehøret.
  2. Varme tomater og druer

    1. 1
      Sett ovnen på 200 grader.
      Legg alle ingrediensene bortsett fra persillen
      i en ovnsfast form og vend med en skje. Sett
      formen i ovnen i ca. 10–15 minutter. Både
      tomatene og vindruene skal mykne litt.
      Hakk persillen og vend den inn i drue- og
      tomatblandingen.
    2. 2
      Anrett druer og tomater i skåler og server med
      parmesanbrød til å dyppe i væsken.
  3. Parmesanbrød

    1. 1
      Sett ovnen på 230 grader. Skjær brødet i tykke,
      avlange krutonger. Smelt smøret og bland
      i sennepen. Tøm smørblandingen og revet
      parmesan over brødet og vend bitene til de
      er dekket av blandingen. Legg brødet på rist
      med et brett under, og stek det gyllenbrunt.