Ingredienser
Krydret gryte
-
5
stk
nakkekoteletter
ca. 800 g
-
2
bokser
hakkede tomater
-
1,5
ts
sambal oelek
-
2
stk
gulrøtter
-
1
stk
revet gul løk
-
2
ss
hvitvinseddik
-
4
ss
olivenolje
-
2
ss
paprikapulver
-
2
ss
malt cummin
-
2
ss
koriander
-
4
porsjoner
jasminris
-
1
stk
lime
Slik gjør du
-
Skjær kjøttet i store biter. Skrell og skjær gulrøttene i terninger. Brun kjøttet sammen med gulrøtter, løk og krydder i olivenolje i en stor kjele.
-
Tilsett hakket tomat og Sambal Oelek samt 4-5 dl vann og la alt koke opp sammen. La det koke under lokk i ca. 30-35 minutter til kjøttet er mørt. Smak til gryten med havsalt og pynt med frisk koriander.
-
Server gryten med jasminris og en limebåt.