Nakkekoteletter med rotfrukter

Tips: Bruk gjerne svinekoteletter, laks eller annen fet fisk.

Ingredienser

Nakkekoteletter

  • 4 stk Nakkekoteletter
  • 3 ss olivenolje
  • 1 stk purre
  • 1 stk sellerirot
  • 1 stk persillerot
  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk kålrot liten
  • 1 ts rosmarin tørket
  • 4 fedd hvitløk
  • salt
  • sort pepper
  • 1,5 dl revet ost revet ost
  • 1 ss pepperrot på tube

Slik gjør du

  1. Skjær rotfrukter og purre på langs og i runde former. Bruk fantasien! Skjær hvitløken i tynne skiver. Legg alt i en ildfast form og sprinkle/drypp over oljen. Bland alt sammen og tilsett salt, pepper og rosmarin.
  2. Gni inn litt salt og pepper i kjøttet og legg dette på toppen av rotfruktene. Stek i ovn ca. 20 min. på 220 grader. Samtidig blander du sammen den revne osten og pepperrot- kremen. Legg blandingen opp på det varme kjøttet slik at den smelter og gir ekstra god smak!