Ingredienser
Tortilla med strimlet svin, salat, ris og pesto
-
1
pk
strimlet svinekjøtt
-
2
ss
olje
-
0,5
stk
rød chili
-
Salt og pepper
-
2
dl
Fullkornsris
-
1
dl
urtepesto
-
Tortilla Hvete Eldorado
-
2
poser
Baby leaf mix
-
1
dl
Kesam mager
-
1
stk
Purre, skåret i ringer
-
1
potte
Koriander
-
1
stk
Lime
Slik gjør du
-
Varm litt olje i en panne. Finhakk chili og ha det i pannen sammen med svinekjøttet. Stek det gyllent på høy varme under omrøring. Smak til med salt og pepper. På slutten har du i ris og blander godt sammen.
-
Bre ut urtepesto på tortillalefsene og fordel de på tallerkenene. Legg på salat og kjøttblandingen med ris. Topp med litt mager Kesam, purre og koriander. Serveres med limebåter ved siden av.