-
Ta kjøttet ut av kjøleskapet en halv time før du skal steke det.
-
Ha vann og 1 spiseskje olivenolje og 1 teskje salt i en kjele. Kok opp, trekk kjelen av varmen og tilsett couscous. Sett på lokket og la trekke i 3-4 minutter.
-
Ha mango, chili, vårløk og limesaft i en bolle. Vend inn i couscousen.
-
Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i nøytral olje over middels høy varme til det er fint brunet på begge sider. Trekk pannen til side og tilsett honning og soyasaus. Senk varmen til middels og stek videre i honning- og soyablandingen til kjøttet akkurat er gjennomstekt og har en mørk, karamellisert stekeskorpe. Snu ofte så ikke honningen svir seg.
-
Sjekk eventuelt med et steketermometer, kjernetemperaturen skal være omtrent 60 grader.
-
Server kjøttet med couscous, mango- og chiliblanding, og grønn salat ved siden av. Drypp sausen rundt.