-
Chili con carne
Skrell løk, hvitløk og rotgrønnsaker. Skjær løk og rotgrønnsaker i terninger, finhakk hviløk. Brun kjøttdeig, løk, hvitløk og grønnsaker i olivenolje i en gryte, tilsett sambal oelek og krydderet og fres med i et par minutter. Hell i hakkede tomater og kok sakte i 10-15 minutter.
Hell av og skyll bønnene, tilsett dem til gryten, rør rundt og kok opp. Smak til med salt.
-
Tacobrød
Løs opp gjær i litt av vannet. Tilsett resten av vannet, salt og hvetemel. Bland sammen til en deig og la den heve tildekket i ca. 30 minutter. Del deigen i små boller. Kjevle dem ut til små ovale leiver. Legg de kjevlede brødene rett på stekeplaten og stek dem i ovnen på 175 grader til deigen blåser seg opp og blir sprø og gyllenbrun.
-
Tips! (Du kan også steke brødene rett i en stekepanne med litt olivenolje til de bobler opp, omtrent 2-3 minutter på hver side på middels høy varme)
-
Maiskrem
Bland sammen ingredienser til maiskrem og smak til med salt og tabasco. Server tacobrød med salat og fersk koriander i brødene.