Ingredienser
Juleskinke
-
1
juleskinke
-
1
eggeplomme
-
2
dl
sennep
grov/søt
-
2
dl
loff
revet
Brunkål
-
1
hodekål
-
1
skivet
gul løk
-
2,5
ss
smør
-
2
ss
eddik
-
1
ts
nellik
-
0,5
dl
sirup
-
3
dl
kraft eller buljong
-
pepper
-
salt
Slik gjør du
-
Sett ovnen på grill 275°.
Bland eggeplomme og sennep i en skål, smør blandingen over skinken som et teppe og strø over den revne loffen. Grill i ovnen til skinken er gyllenbrun, server med brunkål og sennep .
-
Skjær kålen i grove biter, brun den sammen med skivet løk og smør et par minutter i en kjele. Tilsett sirup, eddik og nellik, sett på lokket og kok kålen myk. Dette tar cirka 15-20 minutter.
Ta av lokket og smak til kålen med salt og pepper.