Ytrefilet av svin med ris og peanøttsaus

Dette er en smaksrik rett som fort kan bli en favoritt.

20-40 min
Middels
Ytrefilet av svin med ris og peanøttsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell sjalottløk og kutt i båter. Finhakk hvitløk. Skrell ingefær og skjær i tynne skiver. Varm olje i en tykkbunnet gryte. Finhakk chili. La løk, hvitløk, ingefær og chili surre kort. Ha i peanøttsmør og kokosmelk. Kok opp under omrøring.
    2. 2
      Strimle svinekjøtt. Ha kjøttet i gryten og la alt småkoke i ca 10 min.
    3. 3
      Tilbered ris eller nudler som anvist på pakken.
    4. 4
      Strimle paprika og vårløk. Ha det i gryta sammen med saft av 1 lime.
    5. 5
      Server kjøttet og risen med peanøttsaus og fersk koriander. Server med grovhakkede tomater på toppen om du ønsker ekstra garnityr.