Bøkerøkt ytrefilet av svin med grillede reddiker og estragonsmør

Nyt sommeren ved grillen!

20-40 min
Middels
Bøkerøkt ytrefilet av svin med grillede reddiker og estragonsmør

Slik gjør du

  1. Bøkerøkt ytrefilet av svin med grillede reddiker

    1. 1
      Tørk godt av kjøttet, gni det inn med en klype salt og pepper og romtemperér det.
    2. 2
      Vend reddikene i olje og grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker og så vidt har myknet.
    3. 3
      Grill kjøttet over direkte varme til det er ferdig stekt. Server med skiver av estragonsmør.
  2. Estragonsmør

    1. 1
      Kjør sammen smør, tørket estragon, finrevet sitronskall og en klype salt i en liten foodprosessor (eller mos det sammen med en gaffel).
    2. 2
      Legg det over på et bakepapir, brett den ene kanten over og rull smøret til en tykk pølse. Tvinn endene sammen og legg den i fryseren.