-
Legg nakkefiletskivene på benken og bank dem forsiktig ut med en kjøtthammer eller kjevle. Del osten i tykke staver. Fordel ostestaver, spekeskinke og rosmarinblader på kjøttskivene. Krydre med salt og pepper og rull dem sammen. Fest rullene med tannpirkere eller grillspyd for å holde dem sammen under grilling.
-
Plukk ut stilkene fra sjampinjongene og hakk dem fint sammen med hvitløk, brødsmuler og persille. Bland hakket soppblanding med mykt smør og smak til med salt og pepper. Fyll sjampinjonghattene med smørblandingen. Riv litt ost over fyllet for en ekstra smakfull topping.
-
Grill svinerullene i 5–7 minutter på hver side til de har en gyllen stekeskorpe og er gjennomstekte. Grill sjampinjonghattene i 12–15 minutter til smøret har smeltet og de er gylne.
-
Legg ruccola på et fat og anrett de grillede svinerullene og sjampinjongene oppå. Skvis over litt frisk sitronsaft for ekstra friskhet før servering.