-
Varm opp grillen. Tørk av kjøttet og gni det inn med olje og en god klype salt og pepper. Brun det raskt på alle sider over direkte varme på grillen og stek det deretter ferdig over indirekte varme i 20-25 min.
Skjær limen på tvers og grill dem med snittsiden ned i et par minutter til de har tydelige brennmerker.
-
Skjær rødløken i tynne skiver og legg dem i en skål med iskaldt vann i 5 minutter for å mildne smaken.
Pisk sammen 0.5 dl limesaft med olivenolje og honning og smak til med salt.
Vend forsiktig sammen løk, kikerter, ruccula, grovhakket koriander og honningvinaigrette og sett salaten til side.
-
Kjør ingrediensene til korianderdressingen sammen i en foodprosessor til du har en jevn og fin konsistens.
Legg bønnesalaten på tallerkenen, deretter svinefileten skåret i skiver. Topp med korianderdressing og en halv lime på hver tallerken.