-
Bruk en mandolin eller ostehøvel til å skjære tynne skiver squash på langs. Riv sitronskall med et rivjern.
-
Legg to skiver squash i et kryss til hver porsjon. Plasser en skive parmaskinke i midten og dryss over hakket rosmarin og revet sitronskall. Legg en hel mozzarella på toppen, salt og pepre etter smak. Brett squashskivene rundt osten og fest med en kvist rosmarin for å holde dem sammen.
-
Fordel kjøttet på en tallerken, hell over litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Skyll spinaten i kaldt vann og la den renne av. Skjær sukkerertene i strimler og bland med spinaten.
-
Grill mozzarellapakkene og kjøttet i et par minutter på hver side til osten er gjennomvarm og kjøttet er saftig. Anrett spinatsalaten på et fat, legg på mozzarellapakkene og det grillede kjøttet. Avslutt med en skvett honning, sitronsaft og olivenolje før servering.