-
Forvarm ovnen til 180 grader. Kok opp en stor gryte med vann. Ta forsiktig av bladene på hodekålen, prøv å få dem så hele som mulig.
-
Kok dem i 1 minutt og la dem renne av seg på et kjøkkenhåndkle. Skjær bort den hvite, tykke delen på kålbladene.
-
Del medisterkakene i to og pakk hver bit inn i hvert sitt kålblad. Legg dem tett i tett i en ildfast form med skjøten ned. Strø over tinte tyttebær og varm dem i ovnen i 20 minutter.
-
Skrell potetene, skjær dem i terninger og kok dem møre.
-
Hell av vannet, la dem dampe seg litt og legg dem i en bolle.
-
Smelt smøret, rør inn melet og hell gradvis i melken til du har en jevn, hvit saus.
-
Tilsett potetbitene og finhakkede urter og smak til med salt og pepper.
-
Rør sammen tinte tyttebær og sukker med en håndmikser.