Ingredienser
Dette trenger du
-
1
pk
karbonadekaker
-
1
stk
tomat
-
1
ss
olivenolje
-
0,5
pose
grønnkål
-
2
stk
pitabrød
-
3
ss
crème fraîche
-
1
liten neve
frisk persille
-
0,5
stk
sitron
-
flaksalt og nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Skjær tomaten i skiver.
-
Stek karbonadene i en stekepanne på middels til høy varme i litt olje til de er gjennomvarme.
-
Legg dem til side, tilsett mer olje dersom det trengs og stek grønnkålen raskt til den er irrgrønn og har fått ørlite farge. Krydre den med en klype salt og pepper og fjern den fra varmen.
-
Varm opp pitabrødene i ovnen eller i brødristeren. Fyll dem deretter med crème fraîche, karbonader, grønnkål, tomater og finhakket persille. Klem over saften fra sitronen og dryss over litt ekstra salt og pepper.