Karbonader i pita med pannestekt grønnkål

En enkel og god rett som er kjapp å tilberede.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1 pk karbonadekaker
  • 1 stk tomat
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 pose grønnkål
  • 2 stk pitabrød
  • 3 ss crème fraîche
  • 1 liten neve frisk persille
  • 0,5 stk sitron
  • flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær tomaten i skiver.
  2. Stek karbonadene i en stekepanne på middels til høy varme i litt olje til de er gjennomvarme.
  3. Legg dem til side, tilsett mer olje dersom det trengs og stek grønnkålen raskt til den er irrgrønn og har fått ørlite farge. Krydre den med en klype salt og pepper og fjern den fra varmen.
  4. Varm opp pitabrødene i ovnen eller i brødristeren. Fyll dem deretter med crème fraîche, karbonader, grønnkål, tomater og finhakket persille. Klem over saften fra sitronen og dryss over litt ekstra salt og pepper.