Knoke med italiensk sitronmos og revet gulrot

Tinas rett inspirert fra det italienske kjøkken.

Over 60 min
Middels
Knoke med italiensk sitronmos og revet gulrot

Slik gjør du

    1. 1
      Skyll knokene i kaldt vann. Legg dem i en kjele og hell over vann til knokene dekkes. La det koke opp, og skum av kokevannet.
    2. 2
      Skrell potetene og legg dem i kjelen sammen med knokene. Ha i laurbærbladene.
    3. 3
      Senk varmen og la kjøttet småkoke på svak varme under lokk i 1 time. Kjøttet er ferdig når det løsner lett fra benet.
    4. 4
      Når potetene er myke, tar du de opp og legger dem i en kasserolle. Visp dem til potetmos sammen med smør og Drømmelett. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
    5. 5
      Grovrasp gulrøttene, press over sitronsaft og drypp over litt olivenolje.
    6. 6
      Legg opp kjøttet fra knokene på tallerkener og server med sitronmos og gulrøtter.